dimecres, 5 de maig del 2010

Pel maig cada dia un raig


Bé, i així mateix han passat coses: embarriolat entre Romania i Grècia pel nigul de cendra, primera pintada de llavis amb lluentor i tot, exaltació del Myotragus i de na Dorothea, avaria intermitent del generador, nedades davant Cabrera, brusca o pluja, flore portative de la France, etc., 3 morts a la meva estimada ciutat d'Atenes i Neopàtria i... què us diré?
Què farà n'Antoni Fontanet i Obrador amb tants d'euros com té? Els deixarà per obra pia? Farà omplir una taula de monedes d'or fenícies i la taparà amb un vidre gruixat com en Fleixes de la Dragonera? Parlant d'aquest, què se n'ha fet de la seva fillola, sí home, aquella rossa de cabells llisos, amb ulls blaus, que sempre l'acompanyava amb l'haiga pertot.
I per acabar, me cag en la Junta Avaluadora, han suspès n'Eva que en sap més que jo. Sort que no m'han d'avaluar a mi perquè també em suspendrien. Quina colla de ressentits mediocres que amb la seva torpesa no fan més que mala propaganda perquè la gent perdi les ganes d'estudiar català.