dimarts, 13 de gener del 2009

Solidaritat contra Zurich

Segurament els possibles lectors d'aquest blog teniu qualque assegurança, de cotxe, de llar, de vida, del que sigui... en qualque cas obligats per les entitats bancàries que us hipotequen les propietats, ja ho sé.
Vull fer una crida a boicotejar l'asseguradora ZURICH que em va fer una putada ara fa uns mesos. Per un problema de veïnatge amb un assegurat seu, que alhora també era empleat de la companyia, em posaren plet per una quantitat irrisòria i pel desacord entre la seva companyia i la meva, vaig haver de pagar allò que ells ja havien pagat al seu empleat-assegurat. Tot el procés va ser ignominiós i ple de mangarrufes paralegals.
La meva campanya és: comprovau que estau assegurats a Zurich i si és així, quan caduqui, canviau-vos d'asseguradora. Jo us puc recomanar el RACC, però qualsevol altra serà millor que Zurich que, de passada també va deixar tirada una amiga meva que va tenir una avaria al Principat. Si qualcú s'arrisca a fer-me aquesta prova de solidaritat, beneficiosa per a la meva venjança i per a la seva butxaca -perquè qualsevol serà més barata-, li agrairé que m'ho faci a saber amb la quantitat que Zurich deixarà de percebre. Així jo ho aniré apuntant fins a arribar a la xifra que m'obligaren a pagar.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

vaja safanat que teniu en marxa, entre els vehicles, els veinats i les companyies d'assegurançes. no tenc cap tema amb Zurich, peró ús puc ben assegurar que faria el que recomanau just per solidaritat amb vós. bona la foto i bona mata de pél.

Mart de Garriga ha dit...

Senyor anònim,
gràcies per la vostra oferta de solidaritat. Només que faceu córrer la veu de la manca de professionalitat de Zurich, ja em donaré per satisfet. Moltes mosques maten un ase!
La foto pertany a Marina Ripa di Meana, una italiana pertanyent al grup de la Dolce Vita dels anys 70 a Itàlia.

Dessmond ha dit...

Benvolgut Mart de Garriga,
Jo també tinc un plet engegat amb més d'un veí. Estic en un moment òptim per solidaritzar-me amb una causa com la vostra. Llàstima que jo no hi estigui assegurat amb Zurich. Ara, si es presenta l'ocasió us faré costat tal i com sol·liciteu.
Trobo que heu il·lustrat molt suggerentment el post. No dubteu que us reportarà l'èxit en la campanya que enceteu i amb qualsevol altra que volgueu posar en dansa.

Mart de Garriga ha dit...

Dessmond,
tota campanya necessita cridar l'atenció de les persones a qui s'adreça.
Només que feu córrer la brama contra Zurich ja n'hi haurà prou.
Salut i gràcies.

Dessmond ha dit...

Mart de Garriga,
Cap consigna que doni pistes i més substància al boicot?.

Mart de Garriga ha dit...

Crec que no hi ha més pistes que els dos casos que vaig comentar, en el meu, un empleat de la companyia va usar d'informació privilegiada per fotre'm en un afer veïnal; i en el segon, uns assegurats es quedaren tirats entre Andorra i Barcelona, sense que la companyia els atengués com calia.
Pel que fa a la consigna, triau:
Zurich té la romana trucada!
Si voleu anar segurs deixau anar Zurich!
L'únic segur de Zurich és que us fotrà!