dilluns, 25 de juny del 2007

ja s'han entès?


Avui he llegit que el PSOE, partit colonial per excel·lència, UM i el Bloc han arribat a pactar. Bé, aquests darrers dies només es parlava del Bloc, com a autor de totes les rebequeries. La cosa estava encallada en la conselleria d'Educació, entre altres coses. Alguns destacats membres de l'equip Antich (l'esmunyedís Llinàs, l'hàbil Mestre, la dura Alberdi) tenen a veure amb el món de l'educació i això s'havia de conèixer.
Esperem que la conselleria d'Educació no empitjori, que ja seria difícil però no impossible. Les ganes de fer punts amb els espanyols hi són i ara tenen companys a Madrid. No ens haurien de fer bo el PP.
D'altra banda sort que al Bloc, els vells i retirats han posat ordre perquè de tot d'una semblava que tot era en mans del PSOE i d'UM. El Bloc només arribaria per arreplegar quatre miques. Això passa per confiar en indocumentats per dur el timó.
Quina llàstima que UM no s'hagi implicat en Educació! És una ocasió desaprofitada per treure'ns de sobre tants d'espanyols donant ordres i fent de peremateus. De totes maneres, a UM són més vius que no es fan comptes molts i deuen trobar que una conselleria tan complicada, ja pot ésser per un altre!

3 comentaris:

Martí grill ha dit...

És vera que als mitjans de comunicació el Bloc ha aparegut com si fos el dolent de la pel·lícula, ha estat el boc expiatori del pacte (de progrés).
Sigui com sigui ja hi ha una diputada d'Esquerra Republicana de Catalunya al parlament i això després de vint-i-quatre anys d'autonomia.
Per acabar, vull felicitar l'autor de l'article per la il·lustració fotogràfica que ha inclòs, s'hi poden veure una sèrie poltres ben mones que se refresquen totes nues, fan nadera!

Mart de Garriga ha dit...

gràcies, martigrí, pel teu comentari. Efectivament, hi ha allò del tassó mig buit i del mig ple. Jo crec que avançam tira tira, massa poc a poc pel meu gust.
Aquestes al·lotes dins una piscina em feren pensar en les negociacions postelectorals, que vénen a ser com tirar-se dins una piscina una mica tèrbola, no com la de la foto.

Anònim ha dit...

Sí, ja tenies raó. Només han arribat i tots els espanyolets s'han apressat a treure la banyeta.
Fins i tot n'han reciclat de per Espanya, bons contactes per venir a donar noves de la metròpoli colonial!
O no, Carmen Moreno?