dimecres, 23 de maig del 2007

malament ho tenim


Sí, perquè ja n'estic tip del PP, però em fa tremolar estar a les ordres del PSOE. I això és el panorama a les Illes. Partit colonials que es turnarien al poder, com els liberals i conservadors de la Restauració espanyola, de fet es tracta d'una segona restauració, i tira milles...
Ens cal un sant Jordi, amb una llança poderosa, que escombri el colonialisme. Hem de menester fer créixer la consciència catalana entre els illencs. I poca gent està per aquesta àrdua tasca.

dimarts, 22 de maig del 2007

Inauguració

Vet aquí les primeres noves des de Quíbia. Segurament caldrà explicar que es tracta de la comarca mallorquina situada entre Capdepera i Ses Salines. És una denominació moderna, atribuïda a en Llorenç Mostel, felanitxer. Els habitants de Quíbia, alguns, són els quíbers. Cal pensar que molts d'habitants d'aquesta zona no saben qui són, ells mateixos.
Quíbia és la Mallorca més mediterránia, que mira a Còrsega, Sardenya i Sicília com a germanes grans. S'hi fan tomàtigues seques, arròs de peix, s'hi espera la llampuga com el messies -així ho escrigué Blai Bonet- i les dones tenen una deliciosa tendència a l'hirsutisme.