divendres, 30 de novembre de 2007

Benaurada pluja

Ahir vaig ésser al puig Major, entre la boira espessa no es veien ni les bolles dels radars. Així et podies imaginar millor les urbanitzacions il·legals al port de Sóller, les cases una mica per tot arreu de la vall, l'urbanisme sense control devers el raiguer i el pla de Mallorca. La boira t'embolcallava i t'impedia veure tot això.
Avui s'ha aturat de ploure i ha sortit un sol esplèndid. Per a mi una notícia regular, per a la majoria una meravella. Encara m'he d'aconhortar perquè els torrents van plens, les fonts i els albellons ragen a la perfecció i fins i tot moltes de tanques estaran embassades per temps. Tot i així jo seguiré enyorant la pluja. El renou de les teulades percutides per mil gotes amb intensitats diferents. Les mates i les ullastres lluents i degotant de per tot. La terra ben amarada, l'aire net, la perspectiva d'uns aqüífers recuperats. La ufanor de tots els arbres de ca nostra.

2 comentaris:

Dessmond ha dit...

Un paisatge totalment a la inversa del que llueix a Catalunya. El millor, doncs, serà aterrar per Mallorca.

Mart de Garriga ha dit...

Disculpa, Desmond, la meva descortesia però no havia reparat en el teu comentari.
Sé que ets un assidu visitant de l'illa i en efecte ara no hi ha gens de sequera. Es veu que els vents de llevant ens han estat més favorables.