divendres, 13 de febrer del 2009

CTNE: antes roja que rota

Si tens una avaria al telèfon, tot i pagar les factures sense discutir-les, no has de passar pena. Consultaràs la guia telefònia i trobaràs el nombre per notificar les avaries. És el 1002, pel que fa a la Compañía Telefónica Nacional de España, que també actua a Catalunya com a monopoli colonial. Trucaràs i et sortirà una espanyola que no entén el català. T'envia a un altre nombre i t'apareix una veu en espanyol on et demanen si estàs content amb el servei, òbviament dius que no i t'ho agraeix el robot espanyolitzat. Finalment marques el 1004 i un individu amb accent andalús però no tan remarcat com el d'aquella ministra espanyola tan xalesta, t'entén o ho fa veure i diu que un altre individu es posarà en contacte amb tu per arreglar-ho tot.

4 comentaris:

Trini González Francisco ha dit...

...i tu vas, i t'ho creus...

Mart de Garriga ha dit...

Bé, Trini, en realitat tenia els meus dubtes, però ahir mateix vaig veure que ja hi havia línia. Cal esmentar el contrast amb Vodafone on sempre m'han atès en català i gràcies als quals tenc connexió a internet sense tenir un telèfon fix, enmig del camp

Trini González Francisco ha dit...

Això podria significar que... Déu realment existeix...!

:)

Però sempre fot el que li dóna la gana ;)

Ambtot, celebro la bona assistència, Mart de Garriga.

Mart de Garriga ha dit...

Bé, Trini, supòs que ho tenien bo de fer perquè la majoria d'aquestes avaries les solucionen des d'alguna central telefònica, senzillament són provocades per la seva mala gestió.

El que hauria de fer és donar-me de baixa de la companyia colonial, això sí.