dimarts, 26 de maig del 2009

Brumers somiats


Tota la nit els he vist arribar a la costa. Venien des de Cabrera en grans moles, tots en formació gairebé perfecta. Algunes barques amollaven les xarxes per capturar-los però el malfraig era pràcticament imperceptible. Els turistes, els primers de tots, aquells que s'aixequen amb el sol per posar l'ombrel·la i les tovalloles al lloc millor de la cala, just abans de tornar al bufet de l'hotel, s'ho miraven esparverats. Qualque hoteler s'havia enfilat al terrat i amb uns binocles o una trompa de mirar lluny vetllava el progrés dels enemics. Els carabiners s'havien desplegat al llarg de les tenasses per si de cas. Na Binimelis plorinyava de pensar que el seu supermercat es buidàs de turistes que compraven cervesa i miraven de furtar-li qualque botella d'herbes, sweet herbs from Mallorca, tot i que fos una empresa més que difícil. Els brumers arribarien gran dia i bloquejarien, blocarien les Puntetes, Portopetro, Cala Figuera, fins a ses Covetes. Ells s'haurien fet els amos de les aigües costaneres a l'aguait de les víctimes.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Mira que si son citauques...
Lluc

Mart de Garriga ha dit...

Lluc,
he hagut de cercar a interner això dels citauques, però crec que no es devia tractar d'això

Anònim ha dit...

Els citauca, estimat Mart, son una espècie de granotots amb "la pell freda", amb algunes característiques humanes. Les femelles (i supòs que els mascles), tenen cos de dona i son uns veritables experts en l'art amatori
Lluc

Rita ha dit...

Tan aviat i ja estàs tan fart dels turistes que els vols fer desaparèixer cruspits? ;-)

Mart de Garriga ha dit...

Lluc,
ja us havia dit que ho vaig trobar a internet, però no coneixia els detalls sobre la seva traça en l'ars amandi

Mart de Garriga ha dit...

Rita,
en general els turistes molesten tot l'any, almenys a mi. Això passa quan s'acumulen tots en un mateix lloc, com aquesta illa. Si s'espargissin una mica per tot no em farien gens de nosa.