divendres, 18 de juny del 2010

Campanya d'estiu maniàtica


Vull recordar:
que la companyia d'assegurances Zurich és un cau de belitres. Qui té res assegurat amb aquests ja pot tremolar!
que alguns arbres mereixen més respecte que moltes persones. Especialment aquells arbres que ens donen ombra ara que s'acosta un temps molt roí.
que depilar-se és una cosa passada de moda i letal per a la protecció cutània. A ca un llamp na Pentina i les seves col·legues. Les totons ja no es depilen.
que prendre el sol entre els mesos de juny i setembre és una follia, pròpia de bàrbars del Nord d'Europa. Ni els romans varen poder civilitzar-los. Per prendre el sol, periòdicament malavegen envair-nos, ja sigui amb l'Afrika Korps o bé amb TUI. S'usa altre cop la blancor.
que la caixera de la casa Kubota de Sant Joan és una dona bellíssima. Al cor de Mallorca encara hi ha raça antiga. Segur que no es depila, en canvi la madona de Pròxim segur que sí.
que si voleu dinar en un lloc discret i tranquil, ho teniu bo de fer: bufet de l'hipòdrom de Son Pardo: un exemple de finor, saber estar i categoria.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

ara veig que si encara fos viva us
enamorarieu de na joana oliera, no confitera. son pare, jenc i vestit
amb aquell bavero llarg i de color gris deia que la seva filla per cada pèl tenia un bitllet de mil.
eren temps on encara na pentina no
s'havia posat en marxa amb tota la seva maquinària de fer doblers.
les tenasses fan olor.

Anònim ha dit...

Ets genial!!!! He descobert aquest bloc fa molt poquet i ja m'hi he enganxat. En canvi, això del bufet de l'hipòdrom fa estona que hi vaig...fan uns caragols!!!
Salut

Mart de Garriga ha dit...

Adolfo Mena, el teu comentari, incomprensiblement no ha sortit aquí, però gràcies per la informació dels parents d'ultramar.
Anònim, una cosa és que m'agradin preferentment les dones sense depilar (i pens en les aixelles i el pubis, sobretot) i una altra de ben diferent és que m'agradin monstresses com l'Oliera a qui li dedicaven: "Eres alta y delgada como tu madre morena salada/ pero tienes bigotes como tu padre, morena salada"
Anònim,
droga és el que te drogues, digué el profeta Mostel, tant si són blocs com caragols. Salut!

Anònim ha dit...

Si parlau de s'Oliera que jo vaig conèixer, la llegenda conta que tenia altres problemes/tares associats a l'hirsutisme: la poca amistat amb l'aigua i el sabó.
Adolfo Mena

Mart de Garriga ha dit...

Adolfo Mena,
d'Oliera només n'hi hagué una, la que tenia un estanc juntament amb son paret al carrer Nou, poc abans d'arribar al forn de la Soledat, a Felanitx, Quíbia.