dilluns, 11 de juliol de 2011

Molts maleducats maten un ase o un país. Les males maneres són el càncer principal de la nostra societat. País d'al·luvió, amb gent que no sabem de quines egües vénen. Anar per segons quins llocs és un perill constant. Cotxes i motos, sense oblidar les bicicletes, que s'afuen a la carretera com si fos el circuit de Montmeló.
Aquesta bèstia amb rodapeu al cap que passa amb el cotxe, amb la música a tota màquina, gojós que el vegin amb un bon equip musical, esperançat d'esdevenir sord prematur, idiotitzat pels Donuts?
Aquestes parelletes que juguen amb pilotes a la platja, en la variant de tirar arena damunt els altres o bé d'esquitxar-los dins l'aigua. Innocents, aliens a la humanitat, cretins angelicals i esportius.
I els crits, beneïts crits i giscos de les platges curulles de genteta. Benvolgudes converses robòtiques sobre temes prefixats prèviament sense treva per la televisió.
I per acabar-ho de compondre el sol impietós, la calor humida o eixuta, la claror encegadora... que tot just ha començat.

9 comentaris:

Pais secret ha dit...

Creia que tu a mar hi anaves a l´hivern o en el bon temsp en apuntar l´alba, quan la sorra i les roques encara són netes de tot això que expliques.

Suposo que t´ho mires de lluny...

Bon estiu, Mart!

( la meva àvia en veure aquesta foto diria...caram quin garrot de cuixes!)

Mart de Garriga ha dit...

I ben cert que m'ho mir de lluny... però ho veig. Esper que tu també passis un bon estiu.
Besades

Rita ha dit...

Cada dia que passa porto més malament la mala educació.

Bon estiu fresquet, Mart! :)
Petons!

Anònim ha dit...

mestre, teniu la raó, sinó de tot de quasi tot. som a l'estiu i ens toca sol i mosques i el qie comentau i més. ara, quan encara els raïms no han madurat, alguns venedors de vi exitosos o sortats, fan córrer que no calen formules als cellers.

Mart de Garriga ha dit...

Rita,
i ho entenc molt bé. De moment no és massa calorós.
Besades

Mart de Garriga ha dit...

Anònim,
qui són aquests belitres?

Anònim ha dit...

belitres on hi hagué una escisió,
a quíbia i fan quíbia.

Anònim ha dit...

els belitres són de quibia i fan quibia.

Mart de Garriga ha dit...

Idò així, anònim, ara sí que nedam de bon de veres.