dimarts, 30 de novembre del 2010

Sant Andreu a Inca


Hem dinat a Inca, al Cafetó, un dels escassos llocs de Mallorca on l'anunci del menú del dia és en català. Es tractava d'una mena de celebració de Sant Andreu. Hi havia els dos germans del Forn i la dona del més jove. El major havia fet part del seu servei militar a la discutiblement urbanitzada capital del Pla. Potser feia 40 anys que no hi havia tornat i, com és natural, els seus comentaris sobre els edificis nous o els cafès desapareguts eren ben sucosos. El menú d'avui no ha passat de discret, tret del detall d'una quallada feta en casa. Els temes de conversa han estat fantàstics, si tenim en compte que dels dos joves del Forn, un és sord i l'altre duu un audifon. En haver dinat encara hi ha hagut temps per fer un cafè al Mercantil, on les cambreres són búlgares o romaneses, però del Barça.
Hem estrenat l'aparcament polèmic del Mercat i ens ha envestit una veu de l'ascensor, dient-nos "planta segunda" que ens ha transportat a Segòvia o Salamanca. Sort que en Pere Rotger és de la facció "mallorquinista" del PP!

5 comentaris:

Rita ha dit...

Hahaha que bo!!!

El porquet ha dit...

Jo sóc andreuenc, he nascut i visc en una vila/barri que du el nom d'aquest sant patró.

Sant Andreu a Sant Andreu.

Mart de Garriga ha dit...

Rita,
si t'he provocat un somriure ja va bé.
El porquet,
així també feies una mica de festa, tu, no tan sols per sant Antoni!

Rita ha dit...

Entre això: "Els temes de conversa han estat fantàstics, si tenim en compte que dels dos joves del Forn, un és sord i l'altre duu un audifon." i això: "...ens ha envestit una veu de l'ascensor, dient-nos 'planta segunda' que ens ha transportat a Segòvia o Salamanca." em vas fer riure de veritat... :-)
Petons!

Mart de Garriga ha dit...

Bé, Rita, ja t'he dit que ho celebr però era la pura i puta veritat.
Besades